Wandafwerking

Vele mogelijkheden voor een hoogwaardig eindresultaat

Toe aan iets nieuws? Nieuwbouwwoning of appartement laten afwerken volgens de laatste woontrends? Met onze jarenlange ervaring weten we wat werkt én wat niet werkt. Het strak en zorgvuldig afwerken van wanden en plafonds is namelijk echt een vak apart. We bieden allerlei afwerkingsmogelijkheden en komen graag langs voor een persoonlijk adviesgesprek aan de hand van kleurstalen.

Wandafwerking in vele stijlen

Interieurtrends op gebied van wandafwerking zijn sterk wisselend. Vaak heeft de klant zelf al een idee voor wat betreft de gewenste stijl. Met onze ervaring geven we graag advies over de materialen die daar het beste bij passen. Als allround schildersbedrijf leveren we behang van bekende merken in alle soorten en stijlen, van modern tot klassiek. Glasweefsel wordt nog altijd veel toegepast en is leverbaar in allerlei patronen. Fotobehang tot slot is weer helemaal ‘in’. We bieden daarbij de keuze uit een ruime collectie beeldmateriaal maar eigen foto’s is ook prima mogelijk.

Behang- en schilderwerk met persoonlijke aandacht

Interieurafwerking is mooi een heel afwisselend werk. Muren kunnen door ons op heel veel verschillende manieren worden afgewerkt. Met structuur, muurverf, glasweefsel of bijvoorbeeld een mooie kwaliteit (foto)behang. We inspireren u graag voor de make-over van die stoere jongenskamer, vrolijke meidenkamer of eigentijdse woonkamer. Om de keuze te vergemakkelijken werken we met kleurstalen en behangboeken uit verschillende collecties, zo vinden we altijd de stijl die bij u past!

  • Vakwerk in wandafwerking sinds 1991
  • Betrokken team van ervaren vakmensen
  • Volop ruimte voor persoonlijk advies
  • Eersteklas materialen

Het is steeds opnieuw een interessant traject om samen met de klant te zoeken naar de mooiste oplossingen in wandafwerking. Een mooi totaalplaatje, dat is waar we het voor doen.

Gauke van Lingen

Eigenaar

KOM IN CONTACT

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons

058 257 2931

Contact opnemen