Schilderwerk

De beste afwerking voor binnen en buiten

Schildersbedrijf van Lingen is een allround schildersbedrijf. Opdrachtgevers zijn particulieren, maar ook aannemers, woningstichtingen, regionale overheden en ondernemers in het MKB. Als OnderhoudNL erkend schildersbedrijf staan we garant voor een duurzame afwerking van al uw schilderwerk. Of het nu gaat om nieuwbouw, onderhoud, renovatie of zelfs restauratie, team Van Lingen zorgt dat het perfect ‘af’ komt.

  • Voor particulier en bedrijf
  • OnderhoudNL erkend schildersbedrijf
  • Vakmanschap met een persoonlijke touch
  • Actief in heel Friesland en soms daarbuiten

De hand van de vakman

Op zoek naar een allround schildersbedrijf waar u de komende jaren op kunt vertrouwen voor het onderhoud aan uw woning of bedrijfspand? Is uw interieur toe aan een make-over? De vakmensen van Van Lingen maken er graag werk van. Het schilderen van muren, kozijnen en plafonds is ons dagelijkse werk. Waar nodig doen we ook het herstel van houtrot en het behandelen van vochtplekken. Eigenlijk alles om ervoor te zorgen dat uw woning er weer goed opstaat voor de komende jaren. Regelmatig onderhoud is behoud!

Allround schildersbedrijf

Naast het schilderwerk voor binnen en buiten doen we ook professioneel herstel van houtrot. Traditioneel is de winterperiode hét moment dat we vaak op korte termijn al bij u langs kunnen komen voor binnen schilderwerk. Onderhoud structureel op orde, kies dan voor ons meerjaren onderhoudsplan. Kortom, alles om uw woning, winkel of kantoor goed beschermd en netjes in de verf te houden!

Materiaal en kleuradvies

Verf, behang en alle benodigde schildersmaterialen, het draagt allemaal bij aan een mooi en duurzaam eindresultaat voor vele jaren. Als klant profiteert u dus niet alleen van ons vakmanschap maar ook van de beste kwaliteit producten die we tegen een scherp tarief inkopen. We zetten onze ervaring ook graag in voor het geven van advies over materiaal- en kleurgebruik. Eventueel schakelen we daarvoor met een stylist of architect. Tot slot doen we bij elke klus ons best om de overlast tot een minimum te beperken, wel zo prettig!

  • Betrouwbaar en betrokken familiebedrijf sinds 1991
  • Totaalpakket in schilderwerk, glaszetten en wandafwerking
  • Kwaliteit in materiaal en vakmanschap met een persoonlijke touch
  • Zekerheid van een OnderhoudNL erkend schildersbedrijf

Voor een vertrouwd schildersbedrijf uit Stiens bent u bij ons aan het juiste adres. De vakschilders van Van Lingen maken er graag werk van.

Gauke van Lingen

Eigenaar en vakschilder

KOM IN CONTACT

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons

058 257 2931

Contact opnemen